sursa foto:  https://www.antena3.ro

Codrin Ștefănescu profețește: Va fi cel mai înjurat om de pe Pământ

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al Partidului Social Democrat, profețește că unul dintre miniștrii lui Ludovic Orban va fi cel mai înjurat om de pe Pământ.

Ștefănescu susține că ministrul Sănătății, Nelu Tătatu, va fi cel mai înjurat om de pe Pământ, din cauza „idioțeniilor și prostiilor din decizia privind deschiderea teraselor”.

„Nelu Tātaru de la Sānātate va ajunge cel mai injurat om de pe pāmânt! Nu pentru afacerile sotiei in timp de pandemie, nu pentru rubedeniile si amantele angajate la stat, nu pentru toate invârtelile sulfuroase din domeniul medical. Ci pentru idioteniile si prostiile din decizia privind deschiderea teraselor. E halucinant ce i-a trecut prin minte. Personajul acesta cred cā ne urāste si pe noi, dar si pe patronii de terase si cârcimioare. Pe toatā lumea!”, scrie, pe Facebook, Nelu Tătaru.

Vezi și

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare