sursa foto:  hepta.ro

Continuă lupta între PNL și USR-PLUS, la Sectorul 1: ‘Clotilde Armand nu cunoaște legea. Atât’

Dan Podaru, consilier local PNL Sector 1, face o dezvăluire despre cum prejudiciază Clotilde Armand primăria pe care o conduce.

Potrivit unei decizii a magistraților de la Judecătoria Sectorului 1, a fost respinsă cererea lui Clotilde Armand de a suspendare a executării silite de către Romprest. Trebuie să precizăm că decizia magistraților nu este definitivă.

Pe de altă parte, Dan Podaru susține că Armand aduce un prejudiciu direct Primăriei Sectorului 1 în valoare de peste 2 milioane de euro.

„Dovada că am spus mereu numai adevărul despre Primăria Sectorului 1 rezultă și din deciziile instanței judecătorești.

După cum putem vedea din documentul de mai jos, ieri, 20.07.2021, a fost respinsă cererea lui Clotilde Armand de suspendare a executării silite. Există, în cadrul acestei executări, sume restante în valoare de aproximativ 80 de milioane de lei, din care aproximativ 8 milioane de lei reprezintă penalități de întârziere a plății unor datorii mai vechi de 6 luni de zile, deci Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct cu o sumă de peste 2 milioane de euro, din cauza faptului că refuză să achite facturi legale.

Vom vedea, mai departe, cum va răspunde Primarul Clotilde Armand în fața legii”, spune Podaru.

Vezi și Radu Mihaiu, primarul USR-PLUS al Sectorului 2, calcă pe urmele lui Clotilde Armand! Război cu PNL Sector 2

Dan Podaru: „Clotilde Armand nu cunoaște legea”

Întrebat de un utilizator de Facebook dacă nu ar trebui să se înțeleagă ca frații în Coaliție, Dan Podaru a răspuns: „Va multumesc pentru mesaj. Situatia de la Sectorul 1 este un accident. Doamna Clotilde Armand nu cunoaste legea. Asta este tot”.

Vezi și Un minister USR-PLUS este aruncat în aer! Sistemul pile și cunoștințe merge și la noul Guvern!

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare