sursa foto:  bursa.ro

Cristian Popescu Piedone: Îndată ce voi depune jurământul, voi sta chiar și 24 de ore la primărie. Vă asigur că voi verifica tot ce a semnat domnul Florea în ultimii 3 ani

Primarul ales al Sectorului 5 din Capitală, Cristian Popescu Piedone îi transmite fostului primar Daniel Florea să se bucure de aceste zile de întârziere pentru că „nu voi lăsa niciun document neverificat”

„Disperarea unora a ajuns la cote maxime! Este vid de autoritate la 3 primării din București, iar cetățenii sunt tratați cu dispreț sau chiar ignorați cu desăvârșire! La ora actuală, Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 1 și Primăria Sectorului 5 nu au încă un primar, pentru că unii nu înțeleg că au pierdut alegerile. În încearcarea disperată de a mai face câteva mutări pe ultima sută de metri, Daniel Florea a mai fabricat câteva obstacole, pentru a întârzia venirea mea la Primăria Sectorului 5. Deși joi, la ora 10.00, trebuia să depun jurământul pentru a fi investit în funcție, un anume David Matt, de la Partidul Noua României a contestat mandatele tuturor celor 27 de consilieri de la Sectorul 5. Contestație care nu face decât să mai întârzie câteva zile depunerea jurământului.

Nu e nicio problemă. Singurii care se bucură că voi mai sta câteva zile acasă sunt nepoțeii mei. Voi petrece acest timp cu ei, pentru că de îndată ce voi depune jurământul, voi sta chiar și 24 de ore la primărie. Vă asigur că voi verifica tot ce a semnat domnul Florea în ultimii 3 ani, nu în ultimele 3 luni. Voi verifica absolut toate documentele, pentru a vedea pe ce s-au cheltuit banii locuitorilor din sector. Va exista transparență totală, voi scoate la iveală toate neregulile pe care le voi găsi. Iar angajații care știu că l-au ajutat pe fostul primar în realizarea acestor nereguli, ar face bine să plece înainte ca eu să ajung în primărie. Strângeți-vă lucrurile și plecați! Vă bateți joc de oameni! Voi veni cu o echipă de profesioniști, care mă va ajuta în acest demers și mă va ajuta să modernizez Sectorul 5!

Bucurați-vă de aceste zile de întârziere, pentru că apoi voi petrece foarte multe ore în slujba cetățeanului și nu voi lăsa niciun document neverificat. Sunt pregătit de muncă și sunt pregătit să scot la lumina acest sector. Angajații primăriei care nu își fac treaba, vor pleca acasă! Primăria este a locuitorilor din sector, nu a dumneavoastră! S-a terminat cu angajații aroganți care se cred baroni în primărie! Angajații cinstiți, care își fac treaba așa cum trebuie, vor continua munca la Primăria Sectorului 5.

Dragi prieteni, vă garantez că voi face public tot ce voi descoperi! Degeaba trag de timp acești lași din primărie, în frunte cu fostul edil! Să nu creadă cineva că votarea viceprimarilor mă va face supusul vreunei alianțe. Singura alianță pe care o fac este cu voi, locuitorii Sectorului 5, pentru că, așa cum am promis, nici eu ca primar și nici executivul pe care îl conduc nu vom face politică! Singura politică de partid se va face în consiliul local, dar va exista transparență totală! O să vedeți care dintre consilieri va face politică în interesul vostru sau poltica impusă, în defavoarea vostră, blocând anumite proiecte de care voi aveți nevoie! Toate ședințele de consiliu vor fi transmise live și dacă situația actuală ne va permite vor fi organizate chiar în mijlocul vostru!

Continuați să îmi trimiteți sesizarile voastre pe contact@piedone.ro. Tot ce am primit până acum am pus pe hârtie, pentru că este important să știu cu ce probleme vă confruntați și ce avem de rezolvat!

Pentru cei din primărie care se simt cu musca pe caciulă, mai bucurați-vă câteva zile!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Vezi și:FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare