Cristian Tudor Popescu, atac la adresa lui Dumitru Buzatu: Guzganul gălbejit a fost prins cu mâța-n sac, mai exact un ditamai cotoșmanul de 1.250.000 lei în portbagaj

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa  preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, pe care-l numeşte „guzgan gălbejit”. Acesta este de părere că nu va sta prea mult timp în spatele gratiilor, şi că va fi plasat în arest la domiciliu.

Într-o postare intitulată „România guzganului gălbejit„, Cristian Tudor Popescu (CTP) îi întreabă pe cititori dacă cred că Buzatu va face sau nu vreo zi de închisoare.

„Guzganul gălbejit a fost prins cu mâța-n sac, mai exact un ditamai cotoșmanul de 1.250.000 lei în portbagaj. Flagrant limpede ca lacrima sărăcanilor din Vaslui. Când superpesedistul Dumitru Buzatu a fost împins de scăfârlie în mașina poliției, o voce dintre privitori a început să zbiere: „Nu vă e rușine, hăituiți omul, îl tracasați, nenorociților, ce-aveți cu el, sunt pline instanțele de achitări!”.

Potrivit avocaților săi, guzganul gălbejit se consideră nevinovat, victima unei înscenări și „își rezervă dreptul la tăcere”. Ce părere aveți, stimabili și nestimabili cititori, va face guzganul gălbejit vreo zi de pușcărie? Sau va primi arest la domiciliu, în vila lui din Cănțălărești?” , arată Popescu pe pagina sa de Facebook, potrivit romaniatv.net.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare