sursa foto:  obiectiv.info

Cursuri inedite de criptomonede, tehnici de vânzare și accesare de fonduri europene

Clubul de Afaceri și Politică SOV https://sov.club lansează de luni, 19 aprilie, o serie suplimentară de cursuri inedite. Astfel, pe lângă cursurile de Business, Finanțe, Dezbatere, Politică Externă, Comunicare, Psihologie, Management, Carismă, care sunt deja în desfășurare, Clubul va oferi lecții de tehnici de vânzare, accesare de fonduri europene și tranzacționare de criptomonede.

Cel care a făcut anunțul este chiar fondatorul Clubului, Sorin Ovidu Vîntu, care a spus în ultima sa postare pe facebook că acest club lansat recent reprezintă o soluție de ieșire individuală din drama românească.

”Mai devreme de 30-40 de ani nu se poate vorbi de o refacere a acestei țări”, a avertizat Vîntu care a spus că el vede două soluții: înapoi la dictatură sau fiecare alege soluții individuale.

”Am făcut această școală Clubul de Afaceri și Politică SOV pentru a vă da posibilitatea unor soluții individuale. De luni 19 aprilie voi introduce în acest club cursuri de accesare fonduri europene nerambursabile, vă învăț de la A la Z cum să să puteți accesa fonduri. Tehnici de vânzare, vă învăț cum să vă vindeți produsele și două platforme cumplit de competitive, probabil cele mai bune din lume, să vă învăț să tranzacționați pe forex și pe criptomonede”, a mai spus Vîntu în ultima sa postare.

Clubul de Afaceri și Politică SOV, care se găsește la adresa https://sov.club, a ajuns deja la cea de-a șaptea zi de curs, lecțiile fiind oferite gratuit în această primă etapă. Intrarea pe site se face printr-o logare simplă, după care oricine are acces gratuit la primele zile de curs. Ulterior, cursurile vor mai fi accesibile doar contra cost, dar la final cursanții pot deveni membri ai Clubului SOV care vrea să le ofere fonduri pentru proiecte de afaceri sau politice.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare