sursa foto:  evz.ro

Dan Voiculescu lansează un atac dur! ‘Băsescu Traian este imoralitatea însăși’

Profesorul Dan Voiculescu lansează un atac dur la adresa fostului președinte al României, Traian Băsescu în contextul negocierilor pentru moțiunea de cenzură.

„Băsescu Traian s-a trezit, din nou, vorbind despre soluții imorale. În mod evident, după zeci de ani de excese, această vietate politică nu mai este capabilă să facă diferența între propriile trăsături de caracter și lumea exterioară. Crede că toți sunt la fel ca el. Băsescu Traian este imoralitatea însăși. Te roagă „cu căciula în mână” să îl ajuți, pregătit deja să te tradeze. Uriașa impostură sub care a îngropat România timp de zece ani îl așează în topul catastrofelor acestei națiuni! În comparație cu el, domnitorii fanarioți par adevărați patrioți”, a scris Dan Voiculescu.

De asemenea, profesorul Dan Voiculescu publică o poză cu Traian Băsescu la un Congres PUR din 2003 atunci când fostul preşedinte spunea „Partidul Democrat şi-a regăsit punctele de vedere în foarte multe din abordările pe care le-a avut domnul preşedinte Voiculescu”.

Reacţia profesorului Dan Voiculescu vine după ce Traian Băsescu a anuntat că în cazul în care trece moţiunea de cenzură, Iohannis se va trezi într-o situaţie politică extrem de complicată şi ar putea fi nevoit să apeleze la „soluţia imorală”, aşa cum a făcut el cu Dan Voiculescu. De această dată soluţia imorală ar fi Victor Ponta şi partidul său Pro România, informează antena3.ro

Vezi și

 

Lovitură uriașă pentru o cunoscută bancă din România! Amenda colosală pe care o are de plătit

Traian Băsescu provoacă un cutremur! Pentru cine a lucrat, în realitate, Kovesi: ‘Acum au extras-o’

Vești importante! Ce persoane vor putea ieși mai repede la pensie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare