sursa foto:  .timesnewroman.ro

Dana Budeanu iese la rampă: Nu sunt croitoreasa pentru ca am terminat economie

Designerul Dana Budeanu le-a det replica celor care spun că este croitoreasă, subliniind faptul că a terminat economie, și totodată că poate să vorbească despre tot pentru că a făcut și politică și etc.

 

 

 

”În ultimii 20 de ani a apărut meseria de manager de orice, ce dracu manager la service? Adică, ce concret? El e cu intrări-ieșiri, ce e asta? Există pătură socială care își dorește foarte mult statut, care își dorește o carte de vizită pe care să scrie ceva mișto, când facem eu o rubrică anume, mă întrebau mereu ce trecem dedesubt.

Nevoia asta de a fi recunoscut din toate punctele de vedere cum eu sunt catalogată când nu le convine ceva ce spun, tot ce fac este privat, nu o fac ostentativ, nu îți convine ce spun, astăzi sunt croitoreasă. Nu știu nimic la mașină, mi-e rușine, înainte toate femeile știau să coasă, eu nu știu să fac o fustă, doar desenez, știu materialele, dar nu știu să cos, nu știu, recunosc și nici să tăi nu știu, știu să cos un nasture, dar nu, nici croitoreasa nu sunt”, a declarat Dana Budeanu

Designerul a ținut să precizeze că este de meserie economist și este abilitată să își dea cu părerea despre evenimentele politice pentru că în facultate, a făcut și politică.

”Știți ce se întâmplă? Ce se încearcă? Se încearcă ca eu să nu am păreri despre nimic, decât despre haine, dar despre haine de ce ar trebui să am păreri pentru că eu am terminat o facultate de economie. Eu nu am făcut arte plastice, nu am făcut creație vestimentară, eu nu am voie să vorbesc nici despre haine și nici despre cum trebuie să te îmbraci sau nu. Nu am voie să fac nici asta pentru că nu am școală în asta. Nu sunt croitoreasa pentru că am terminat economie. Deci pot să vorbesc despre tot ce vorbesc pentru că am făcut și politică și etc.

Oamenii care se uită la noi habar nu au câte lucruri știi tu, dar asta înseamnă doar educație și ceea ce nu înțelege lumea și e important ca tinerii să înțeleagă că educația este importantă, a merge la facultate este important pentru că înainte de absolut orice facultatea este este experiență. Educația este o experiență și le-am spus asta și fetelor mele. S-ar putea ca nimic din ce faceți la facultate să nu practicați”, a mai spus Dana Budeanu la România TV

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare