sursa foto:  evz.ro/capital.ro

Denise Rifai șochează din nou! Cum a fost surprinsă vedeta de la Realitatea TV

Denise Rifai nu se dezminte și continuă să surprindă pe toată lumea! După ce colegul ei, Rareș Bogan a decis să părăsească televiziunea pentru o carietă în politică, aceasta a devenit vedeta etalon a Realitatea TV

Denise Rifai a ieșit în evidență în anul 2016, cu ocazia alegerilor locale. Aceasta a șocat audiența cu o serie de întrebări considerate stupide, dar care erau bine primite de public, din punct de vedere al audienței. Chiar dacă atunci ea devenise ținta glumelor, treptat a reușit să se impună pe piața media ca o figură influentă.

Acum Denise Rifai a luat din nou prin surprindere pe toată lumea printr-o apariție șocantă la emisiunea sa, Legile Puterii, de la Realitatea Tv. Aceasta a decis să poarte marți seara o pălărie îndrăzneață, pe care fanii au considerat-o nepotrivită pentru un talk show politic. Astfel, mai mulți internauți au surprins capturi cu ea și le-au postat pe facebook, alături de mai multe glume.

„Și-a pus antene în cap? O prinde și posturi străine?”, „Wtf”,”Așa ceva nu există :)))))”  – au fost câteva dintre reacțiile de pe rețeaua de socializare.

Și luni seara, Denise a optat pentru un look similar, ea susținând că dorește să-i atragă atenția Vioricăi Dăncilă. „Şi pentru că Viorica noastră este eroina zilei, m-am gândit să venim în întâmpinarea acestei noi personalităţi politice cu idei noi de design vestimentar. Sigur, mie îmi plac creatorii români aşa cum este şi creatorul care a realizat accesoriul pe care-l port pe cap astă-seară, şi care, desigur, cuprinde şi celebrele broşe cu cristale şi perle ale ducesei de la Videle. Şi între broşe şi parfumuri fine, în turneul de peste weekwend, ai noştri politicieni au deschis iar un subiect care ne ustură pe noi toţi în această ţară superbă, imposibil de vizitat din lipsa drumurilor. Viorica noastră a pus din nou pe masa subiectul autostrăzii Comarnic-Braşov”, a spus Denise Rifai în deschiderea emisiunii de luni seară.

 

Citește și

Vești importante despre pensii! Ce puteți face din 2021

EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

Atenție, români! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare