sursa foto:  psnews.ro

Dezvăluire nucleară: Șef MAI, sponsorizat de spionajul chinez! Bogdan Despescu ar fi blocat totul în ultima clipă

O dezvăluire de-a dreptul șocantă a fost făcută de o publicație din România! Un șef din Ministerul de Interne ar fi fost sponsorizat de către serviciile secrete chineze.

Sub coordonarea Guoanbu, serviciul de spionaj chinez, Ambasada Chinei la București ar fi încercat să doneze mai multe măști de protecție către instituțiile statului român.

Singura instituție care ar fi acceptat o astfel de donație a fost Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, condusă de colonelul Bogdan Enescu, informează Național. În ultima clipă, acțiunea ar fi fost blocată de secretarul de stat Bogdan Despescu, care ar fi acționat salvator.

Drept urmare a acestor prelucrări informative, șefii structurilor românești s-au ținut nesperat de bine în plină perioadă a pandemeiei, rezistând cu brio ”cântecelor de sirenă” reprezentate de donațiile extrem de generoase oferite ”din proprie inițiativă” de către Ambasada Republicii Populare Chineze la București.Dar cum existau deja informări specifice privind înglobarea acestor sponsorizări într-un plan mai amplu al propagandei de la Beijing, sub stricta coordonare a Guoanbu, toate aceste donații constând în special în echipamente de protecție medicale au fost diplomatic refuzate, sub diverse pretexte. Cel mai invocat fiind cel al respectării prevederilor Ordinului 53 privind sponsorizările și care necesită întocmirea unui dosar în care cel mai important aspect este ”sursa inițială” a donațiilor făcute către structurile Ministerului Afacerilor Interne. Și cum donatorii chinezi au uitat mai mereu să atașeze și actele de proveniență, totul a rămas doar la nivelul de intenție exprimată a emisarilor Ambasadei Chinei.

Cu excepția Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, structură al cărei inspector general a acceptat sponsorizarea Ambasadei Chinei, primind un prim lot de peste 10.000 de măști. Și chiar dacă inițiații sistemului au pus amnezia colonelului Bogdan ”Mîțu” Enescu pe seama intensei povești de dragoste trăită la chiar locul de muncă, secretarul de stat Bogdan Despescu a blocat în ultima clipă repartizarea măștilor către miile de jandarmi aflați în prima linie a combaterii răspândirii COVID -19!”, scrie sursa citată.

Vezi și

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare