sursa foto:  stirileprotv.ro

Dezvăluire-șoc: ‘Testele pozitive au marjă de eroare de 30%, nu știu cu exactitate ce anume se caută’

Avocatul Gheorghe Piperea face o dezvăluire șocantă pe pagina de socializare.

Celebrul profesor în Drept spune că autoritățile recunosc că nu înțeleg pe deplin coronavirusul, adică acestea nu știu cu exactitate ce anume se caută prin aceste teste, dar și că testele pozitive au marjă de eroare de 30%.

Mai mult, Piperea îi îndeamnă pe români la un exercițiu de imaginație, potrivit căruia la primele 3-4 teste, viurusul e „nedetectabil”, apoi ei trebuie să aștepte zile sau chiar săptămăni, separați de copii (care vor fi duși în orfelinate, că așa vrea Birchall) și de bătrâni, până când vine izbăvitorul test negativ, test care, iată, nu e concludent.

„Cum ar fi ca, după 3 săptămâni în așteptarea rezultatului, să mai stați încă 3 săptămâni ca să vă “negativitați” printr-un tratament incert/experimental și să aveți conștiința faptului că, în proporție de o treime, erau șanse să nu fi fost infectați?”, întreabă Piperea.

Postarea integrală făcută de Gheorghe Piperea, pe Facebook

Clinicile medicale acreditate, care efectuează teste covid-19, emit frecvent certificate pe care scrie (virus) “Nedetectabil”.
Precizarea standard pe care am văzut-o pe multe astfel de certificate :

“Unul sau mai multe rezultate negative nu exclud posibilitatea infecției cu covib – 19”.

Așadar, este necesară retestarea. Bolnav sau sănătos, există o probabilitate mare ca, după ce ai fost plimbat obligatoriu pe la centrele de testare, de câteva ori, să fii găsit pozitiv.

Autoritățile recunosc nu numai că încă nu înțeleg pe deplin coronavirusul (deși au trecut 6 luni de la inundarea lumii cu știri panicarde despre el), deci că nu știu cu exactitate ce anume se caută prin aceste teste, dar și că testele pozitive au marjă de eroare de 30% (??!!).

Și acum imagibați-vă că, de vinerea viitoare, sunteți incluși în “grupul populațional” decis de comandantul acțiunii ca fiind suspect. Să zicem că sunteți medic, asistent medical, polițist care verifică din două în două ore infectații izolați la domiciliu (lăsând să zburde hoții, proxeneții și brutele care își chinuie familia) sau magistrați ori avocați pledanți care își fac veacul prin instanțe, unde vin și infectați, și asimptomatici, și oameni sănătoși. Urmează să fiți testați și, pentru că, la primele 3-4 teste, viurusul e “nedetectabil”, trebuie să așteptați zile sau chiar săptămăni, separați de copii (care vor fi duși în orfelinate, că așa vrea Birchall) și de bătrâni, până când vine izbăvitorul test negativ, test care, iată, nu e concludent. Cum ar fi ca, după 3 săptămâni în așteptarea rezultatului, să mai stați încă 3 săptămâni ca să vă “negativitați” printr-un tratament incert/experimental și să aveți conștiința faptului că, în proporție de o treime, erau șanse să nu fi fost infectați?

Poate nu ați aflat – proiectul legii aflat în discuție acum la Parlament nu prevede niciun termen maxim al carantinării și izolării și nici un număr maxim pe an de astfel de măsuri care pot fi luate contra “suspecților”, bolnavi sau nu, imunizați sau nu. În plus, bunurile “suspecților”, mobile sau imobile, pot fi confiscate în vederea carantinării sau chiar a distrugerii.

Nu-i bai, însă. Tot ceea ce vi se întâmplă e pentru siguranța voastră.”

Vezi și

EXCLUSIV Lovitură pentru Mihai Gâdea! Afacerea soției s-a prăbușit

Contracte de mii de lei pentru ‘băieții deștepți’ din PNL. Prin ce încrengături dubioase au reușit să dea lovitura

Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare