sursa foto:  playtech.ro

Diana Șoșoacă, ieșire în forță: ‘Ceea ce se întâmplă acum este pentru pregătirea interdicției de Paști, pentru că atunci lumea se duce în jurul orei 23 la Biserică’

Senatoarea Diana Şoşoacă, a declarat luni seara în studioul România TV, că ”În stare de urgență au existat petreceri, în ilegalitate, ca pe vremea comunismului. Nu o să oprească nimeni normalitatea, mai ales în Romania, mai ales că toate țările europene anulează pas cu pas aceste restricții”.

”Am primit flori și le-am și mirosit. Ba chiar i-am și îmbrățișat, fără mască. Și le mulțumesc tuturor colegilor și angajaților de la Parlament, pentru că toți și-au făcut un reflex, când mă văd își dau masca jos și spun „mă scuzați doamnă”.

Anularea drepturilor se realizează pas cu pas. Ceea ce se întâmplă acum este pentru pregătirea interdictiei de Paști, pentru că atunci lumea se duce în jurul orei 23 la biserica. Este un atac asupra Constituției. Dar eu vă spun: eu nu am ținut niciodata cont de ele, pentru ca nu au nici o baza constituțională, nu au nicio logică și niciun stidiou la baza.

În stare de urgență au existat petreceri, în ilegalitate, ca pe vremea comunismului. Nu o să oprească nimeni normalitatea, mai ales în Romania, mai ales că toate țările europene anulează pas cu pas aceste restricții.

Noi nu vom sta niciodată în casă și chiar rog poporul român să iasă din casă după ora 22. Eu lucrez cu hotărârile instanțelor și am legături cu alți avocați din Europa. În Austria, Curtea Constituționala a anulat toate hotărârile abuzive. Curtea de Apel din Lisabona a anulat carantinarea a patru persoane, deoarece a considerat că testul PCR nu poate sta la baza acestei măsuri, ci doar un set de investigații complete făcute de medici. CAB a anulat toate hotărârile domnului Raed Arafat cu privire la aceste dispoziții cu învățământul.

Dar evident, globalismul și toată aceasta presa aservita globalismului nu face decât să întărească aceasta propagandă. În Germania se încearcă constituirea celui de-al doilea tribunal gen Nurenberg.

În Franța nu mai au curaj să le interzică tinerilor. Tinerii se adună, beau, fumează, ascultă muzică, iar Poliția nu mai intervine, pentru că au fost miscări de stradă. Nici nu se mai poartă mască, nici jandarmii nu mai poartă mască. Astea sunt lucruri văzute de mine. De ce nu spuneți că sunt milioane de oameni pe străzi în Europa și protestează și s-a ajuns până la bătăi cu jandarmii și polițiștii. În America, după manifestațiile alea, de ce nu au fost infectări? Că eu nu am auzit.”, a spus Diana Şoşoacă, informează româniatv.net

Citește și: 

EXCLUSIV Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

Vești importante pentru toți românii care au investit în acest tip de producție. Se anunță creșteri uriașe

Super veste pentru acești angajați! Prin ce mod pot obține finanțare pentru cumpărarea unei case

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare