sursa foto:  stirimondene.fanatik.ro

Directorul Poștei Române, Valentin Ștefan, despre distribuirea cardurilor de energie: ‘Poșta Română va începe distribuirea cardurilor la 1 februarie şi vom finaliza această distribuire la 15 februarie’

Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române, a vorbit despre distribuirea cardurilor de energie de care vor beneficia persoanele care obțin venituri sub 2.000 de lei/ lună.

 

Potrivit unui comunicat al Poștei Române, pentru a beneficia de ajutorul social, deținătorii cardurilor de energie vor trebui să-și plătească facturile direct la sediile Poștei Române. Sumele pot fi folosite pentru plata facturilor la gaze naturale, curent electric, termoficare și lemne pentru foc.

Poşta Română va începe distribuirea cardurilor la 1 februarie şi vom finaliza această distribuire la 15 februarie. Avem o companie puternică, o capacitate de distribuire fantastică. Am cumpărat 7000 de PDA, dispozitive speciale pentru citit codurile de bare, care se află fie pe facturi, fie pe cardul de energie.
În clipa de față, compania are 2000 de telefoane mobile, contractul nostru de citit contoare, deci acei oameni pot să și scaneze și se încaseze facturi. E o formalitate pe care o îndeplineşte poştaşul, nu-mi fac probleme că nu le vor ştii să le folosească. pensiile sunt livrate în proporţie de peste 99%, nu cred că vor fi probleme”, a declarat Valentin Ştefan, şeful Poştei Române, conform româniatv.net.

Vezi și:

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare