După ce a fost desființat, Orban reacționează: ‘Situaţia economică este foarte stabilă’!

După ce consilierul Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, l-a desființat pe Orban, acesta a reacționat, dând populației asigurări despre situația economică a României. 

”Evoluţia cursului de schimb este o evoluţie care este determinată de mai mulţi factori. Nu există niciun motiv de neîncredere, de panică, dimpotrivă, situaţia economică este foarte stabilă. Uitaţi-vă, de exemplu, la evoluţia dobânzilor, comparaţi cu cât se împrumută guvernul nostru, raportat la dobânda cu care s-a împrumutat Guvernul PSD. Este o diferenţă semnificativă de un procent la dobândă”, a spus, joi seară, premierul Orban, întrebat ce le transmite românior după ce euro a atins un nou nivel record.

”Se pare că a existat o tendinţă uşoară de depreciere a monedelor naţionale nu numai la noi ci şi la nivel regional care poate fi determinată de nişte factori care sunt greu de cuantificat.  Am încredere în Banca Naţională şi stabilitatea monedei naţionale şi a cursului de schimb”, a mai adăugat Orban.

”Vreau să dau un mesaj de încredere şi de stabilitate. Situaţia economică este foarte stabilă, nu există absolut niciun fel de risc de apariţie a unui dezechilibru major” a precizat ferm Ludovic Orban.

”Mesajul meu este un mesaj de încredere în economie”, a mai declarat primul ministru.

 

Vezi și:EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare