După ce Oana Lovin și Codruța Cerva au încercat să participe la ceremonia de 1 Decembrie, Jandarmeria reacționează: Persoanele au fost stabilite de organizator

Jandarmeria Capitalei a făcut o serie de precizări marți, după ce Oana Lovin și Codruța Cerva s-au certat cu jandarmii, pentru că voiau să meargă să asiste la ceremonia restrânsă organizată cu ocazia Zilei Naționale a României.

Vezi și Circ de Ziua Națională a României! Codruța Cerva și Oana Lovin se ceartă cu Jandarmeria

În legătură cu intenția unor persoane de a încerca să treacă de filtrul de jandarmi constituit în zona Pieței Charles de Gaulle, cu ocazia evenimentului dedicat Zilei Naționale a României, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

1. În conformitate cu prevederile H.G nr. 967 din 12 noiembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale a României în municipiul București este permisă cu participarea a cel mult 400 de persoane.

Persoanele participante au fost stabilite de organizator, accesul pietonal și rutier fiind temporar restricționat în zona respectivă.

2. Din rațiuni de siguranță și sănătate publică, recomandăm tuturor cetățenilor să evite zonele aglomerate și să respecte prevederile legale în vigoare”, a transmis Jandarmeria București.

Vezi și

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare