sursa foto:  cancan.ro

Ea e moștenitoarea imperiului Dedeman! Karina Pavăl, surprinsă de paparazzi!

Karina Pavăl este fiica lui Dragoș Pavăl și moștenitoarea imperiului care se ridică la 3 miliarde euro și se intitulează Dedeman. Zilele trecute, Karina Pavăl a fost surprinsă pe stradă de paparazi.

În vârstă de 29 de ani, Karina Pavăl a fost fotografiată de paparazzi Cancan în zona Kiseleff, acolo unde se află biroul tatălui său.

După ce a ieșit din clădirea în care se află biroul lui Dragoș Pavă, Karina s-a îndreptat pe jos încotro avea treabă. Nu a ieșit cu absolut nimic în evidență, subliniază sursa citată.

Iar asta chiar dacă familia sa are o avere de 3 miliarde de euro. De altfel, trebuie precizat că tânăra este extrem de discretă în tot ceea ce face, fiind preocupată de job.

În noiembrie 2022, ea a anunțat preluarea portofoliului austriecilor de la CA Immo

Prin această achiziție reconfirmăm încrederea noastră în potențialul pe termen lung al sectorului imobiliar, securizând clădiri performante de birouri, de clasa A, în locații ireplicabile din Capitală.

În plus, ne bucurăm să preluăm și echipa locală de management, o echipă bine sudată și experimentată, care va continua să asigure succesul acestui portofoliu. Aș dori să mulțumesc KPMG România și KPMG Legal – Toncescu și Asociații pentru profesionalismul de care au dat dovada și pentru sprijinul acordat în gestionarea acestei tranzacții complexe, într-un timp record”, a spus Karina Pavăl, vicepreședintele Pavăl Holding.

Sursa foto: cancan.ro

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare