Elena Lasconi, posibil candidat la alegerile prezidenţiale. Tot ce fac în fiecare zi este pentru România

Elena Lasconi (51 de ani), primărița din Câmpulung (Argeş), este luată în calcul de către liderii USR drept posibil candidat la alegerile prezidențiale din 2024.

O decizie finală nu a fost încă luată, au declarat mai multe surse din partid pentru G4Media. „Discuții informale au fost duse în acest sens, însă o decizie urmează să se ia în această toamnă”, a declarat senatorul Narcis Mircescu, președintele USR Argeș, care nu exclude un tandem Elena Lasconi – Cătălin Drulă, unul la prezidențiale, celălalt premier.

„Dacă sunt luată în calcul și se discută în USR despre treaba asta vă dați seama că pentru mine este o onoare dar este și copleșitor în același timp. Eu cred că cum îl cunosc pe Cătălin Drulă, ar putea să fie un președinte foarte bun de țară și a demonstrat asta cât a fost ministru. Oricum, decizia va fi luată de către toți membrii prin vot. Eu nu m-am gândit pe persoană fizică să candidez la prezidențiale, dar tot ceea ce fac în fiecare zi este pentru România. Nu am stat ca să mă gândesc la varianta candidaturii la prezidențiale, am foarte multă treabă ca primar”, a declarat Elena Lasconi.

„Probabil o să se facă măsurători. Eu fac politică de trei ani. Nu știu, este foarte repede tot ce se întâmplă. Am de implementat câteva zeci de proiecte pe fonduri europene. Eu vreau să fac lucruri bune pentru țară, nu mi-am propus niciodată să fiu președinte, prim-ministru… Ok, da, am auzit, da, vă votăm președinte, dar eu nici măcar nu m-am gândit la asta”, a mai declarat primărița din Câmpulung.

Deocamdată, Biroul Naţional al USR a decis, pe data de 15 septembrie, ca lista de candidaţi ai partidului pentru alegerile europarlamentare din 2024 să fie deschisă de Elena Lasconi, Dan Barna, Vlad Voiculescu şi Vlad Botoş. Fosta vedetă Pro TV, Elena Lasconi, a câștigat alegerile din 2020 pentru funcția de primar al orașului Cîmpulung cu 56%.

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare