sursa foto:  romaniatv.net

Eveniment important în lumea interlopă! Liderul Clanului Corduneanu s-a căsătorit! Soţia sa este mai tânără cu 20 de ani

Liderul Clanului Corduneanu a intrat în rândul lumii. Costel Corduneanu s-a căsătorit civil împreună cu Grațiela, o femeie cu 20 de ani mai tânără.

 

 

 

Eveniment major în lumea interlopă: Costel Corduneanu s-a căsătorit. Adrian „Beleaua” Corduneanu, a fost plasat acum câteva zile în arest la domiciliu. În schimb, la primărie a fost prezentă soția acestuia, Ramona, supranumită „Diamantul Roz”. Și aceasta este cercetată în același dosar, însă se află sub control judiciar. Nici noua doamnă Corduneanu nu a fost scutită de probleme penale. În noiembrie 2022, Grațiela a fost plasată sub control judiciar, fiind cercetată pentru instigare la șantaj, într-un dosar de cămătărie.

Costel Corduneanu a fost eliberat din închisoare în anul 2020 și a promis că își va trece toate afacerile în legalitate, după modelul Nuțu Cămătaru. „Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, a declarat Costel Corduneanu pentru Fanatik.

Liderul Clanului Corduneanu a dezvăluit că a avut probleme de sănătate și că a suferit inclusiv o intervenție chirurgicală la inimă. De altfel la sfârșitul anului trecut, atunci când polițiștii au efectuat percheziții în dosarul ”Las Vegas”, cel mai mare dintre frații Corduneanu era plecat la o clinică din Germania, scrie romaniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare