Fiu de procuror, găsit împușcat în apartamentul în care locuia! Tânărul a decedat ulterior la spital

Fiul unui procuror din Constanţa s-a împuşcat, duminică, cu arma tatălui său, el fiind transportat în stare gravă la spital. Tânărul a decedat ulterior la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a intrat de mai multe ori în stop cardio-respirator.

 

 

 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-a împuşcat, cu o armă, în zona capului.

„Poliţiştii Secţiei 3, dar şi criminalişti şi poliţişti de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Concomitent, la faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al judeţului Constanţa, respectiv un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgenţă la spital”, a anunţat IPJ Constanţa, conform news.ro

Tânărul decedat este fiul lui Teodor Niţă, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Conform antena3.ro, fiul procurorului s-a dus în casa părinților săi, acolo unde ştia că tatăl său deţine arme. A spart cutia în care se afla pistolul, apoi s-a întors la propria casă unde stătea cu chirie.

Înainte de a comite gestul fatal, el i-a trimis un sms de adio tatălui său. În ciuda faptului că procurorul s-a grăbit să ajungă la locuința fiului, nu a mai avut ce face.

Se pare că bărbatul de 31 de ani avea probleme în casnicie, iar soția l-ar fi părăsit, luând cu ea și copilul lor de numai patru ani. După succesiunea evenimentelor dramatice, pare că acesta şi-a premeditat faptele.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare