sursa foto:  romaniatv.net

Florin Călinescu a izbucnit: ‘Tu furi și primești beneficii! Ăla în Germania, pentru o suspiciune de plagiat, și-a dat demisia de rușine’

Florin Călinescu a criticat vehement cazurile de plagiat de pe scena politică și a oferit drept exemplu situația din alte țări, când diverși demnitari au demisionat „de rușine” în astfel de situații. „La noi îl faci și prim-ministru, îl faci al doilea ministru, toți rectorii se întâlnesc cu el, îi dau limbi pe microfon ș.a.m.d”, a spus el.

În România chiar și premierul Nicolae Ciucă, liderul PNL, este acuzat că ar fi plagiat masiv în teza cu care a devenit doctor în științe militare.

Florin Călinescu, pe B1 TV: Plagiatul e un furt! Tu furi și primești beneficii!

„Ăla în Germania, pentru o suspiciune de plagiat, și-a dat demisia de rușine. La noi îl faci și prim-ministru, îl faci al doilea ministru, toți rectorii se întâlnesc cu el, îi dau limbi pe microfon ș.a.m.d. Nu se poate! Nu se poate!”, a subliniat celebrul realizator TV.

El a explicat că plagiatul „e un furt”.

„Tu furi și primești beneficii! Ești doctor sau ce dracu` ești și îți mai dau 1.000 de euro la salariu că ai plagiat, ai furat, dar nici măcar n-ai furat, ți-a scris-o un birlic pe la Târgoviște, să mă scuze târgoviștenii, și ai devenit doctor din semi-analfabet. Mai iei o mie, două. Bă, nu îți e rușine?!”, a mai spus Florin Călinescu, conform b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare