sursa foto:  stiripesurse.ro

Florin Cîțu, mesaj pentru USR PLSU: ‘Ministerul Sănătății are nevoie de o conducere stabilă. Sunt sigur că vom primi în cel mai scurt timp un ministru competent’

Prim-ministrul Florin Cîțu a reafirmat că așteaptă de la USR PLUS o propunere pentru funcția de ministru al Sănătății: ”Sunt sigur că vom primi în cel mai scurt timp un ministru competent, care să facă față acestei situații”.

„În acest moment este foarte importat şi le aduc aminte colegilor din coaliţie că avem nevoie de o nominalizare pentru ministrul Sănătăţii. Este foarte important să continuăm. Ministerul Sănătăţii are nevoie de o conducere stabilă, de un ministru, nu de un ministru interimar, de cineva care să preia, să fie în această luptă cu pandemia. Este foarte important, avem nevoie în continuare de mai multe paturi la ATI, ştiţi în ce situaţie suntem. Deci este nevoie de stabilitatea actului de guvernare şi aşteptăm şi sunt sigur că vom primi în cel mai scurt timp un ministru competent, care să facă faţă acestei situaţii”, a afirmat Cîţu, la Parlament, după şedinţa conducerii PNL, conform agerpres.ro.

El a adăugat că îşi va exercita atribuţiile conform Constituţiei.

„Voi exercita acest mandat aşa cum am atribuţiile date de Constituţie. Nu voi încălca Constituţia României pentru nimeni şi pentru niciun motiv”, a subliniat Cîţu.

Vezi și: Florin Cîțu, după atacul necontrolat al ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă: ‘Îi asigur pe toți membrii Cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanței’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare