sursa foto:  facebook

Florin Cîțu reacționează din nou! Unde erau cei platiti regeste sa ne projeze de abuzurile PSD+ALDE

Liderul senatorilor PNL Florin Cîțu s-a pus cu tunurile pe bugetari! După ce a spus că bugetarii trebuie să accepte să muncească fără vouchere și pensii speciale, Cîțu revine cu o nouă postare controversată pe Facebook.

„Unde erau cei platiti regeste sa ne projeze de abuzurile PSD+ALDE?

Unde erau acei bravii bugetari atunci cand MFP, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza si Ministerul Agriculturii faslificau datele?

Dar atunci cand ASF si ANAF raspundeau la comenzile partidului stat si ii anchetau pe cei din opozitia politica sau din privat la ORDIN?

Dar atunci cand TVR facea propaganda pentru partidul stat pe fata?

Unde este Curtea de Conturi?

Unde sunt acei bugetari care ar trebui sa ne protejeze de abuzurile PSD+ALDE?

Rolul lor in functiille unde primesc dublu fata de sectorul privat si o multime de privilegii este exact acesta. Sa ne protejeze de astfel de abuzuri.

Au dat-o in bara rau de tot. Au girat atacul PSD asupra economiei, asupra opozitiei politice, asupra sectorului privat. Ba mai mult, unii dintre ei i-au ajuat direct pe cei de la PSD+ALDE. I-au invatat cum sa falsfiice si cum sa fure.

Daca o parte dintre ei si-ar fi facut treaba atunci astazi Romania nu era in CRIZA. Dar au preferat, in schimbul unor privilegii platite din bani privatilor, sa ajute PSD+ALDE sa distruga Romania.

Pentru acestia vine nota de plata in acelasi timp cu plecarea PSD+ALDE.”, scrie Florin Cîțu pe Facebook

Citește și

Vești proaste pentru angajați! Pentru ce veți fi taxați

SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare