sursa foto:  digi24.ro

Florin Cîțu vine cu noi vești! Ce se întâmplă cu pensiile și salariile

Ministrul Finanţelor a declarat, miercuri, că o posibilă creştere a pensiilor şi a salariilor bugetarilor ar putea fi prevăzută în bugetul ce trebuie aprobat de Guvernul următor, ce va fi format după alegerile parlamentare. Florin Cîţu a explicat că Guvernul condus de Ludovic Orban vrea să evite „ceea ce făcut PSD” care „a promis pe de o parte şi pe de o altă parte nu-şi permitea şi a crescut taxe”.

Întrebat ce surse există în buget pentru a susţine o majorare a pensiilor, Cîţu a afirmat că „sursele sunt întotdeauna veniturile la buget”.

„Anul acesta, Guvernul a crescut punctul de pensie. 177 de lei este cea mai mare sumă cu care a crescut punctul de pensie. Vom continua în aceeaşi direcţie.

Vrem să evităm ceea ce a făcut PSD-ul. A promis pe de o parte şi pe de o altă parte nu-şi permitea şi a crescut taxe. Noi nu creştem taxe. Nu facem ce a făcut PSD”, a afirmat ministrul Finanţelor.

Florin Cîţu a menţionat că Guvernul condus de Ludovic Orban a eliminat taxele introduse de PSD.

„Am eliminat taxele introduse de PSD. Vă aduc aminte de TVA defalcat, supraminoozatrea contractelor part-time, supraacciza pe combustibil”, a afirmat Cîţu.

Citește și:

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare