sursa foto:  Hepta

George Simion refuză să mai alimenteze la OMV- Petrom: Am descoperit o benzinărie românească, vă recomand și vouă și vreau să vă întreb ce alte benzinării românești mai cunoașteți

În această săptămână, liderul AUR a îndemnat din nou românii să cumpere de la afaceriști locali, pentru ca banii să se întoarcă în economie. De asemenea, deputatul i-a provocat pe urmăritorii săi să numească benzinăriile din țara noastră cu capital românesc.

Președintele partidului conservator a oferit și câteva exemple, în live-ul său. Hades, ETU, Boromir, Octano, Benzinăriile RO, Carbogaz, TSV sunt câteva dintre benzinăriile românești, care încă nu au fost înghițite de giganții austrieci sau maghiari.

„Ne-am oprit în Râmnicu Sărat, am descoperit o benzinărie românească, pe care nu o cunoșteam. Se cheamă Hades, am intrat în ea să alimentez, vă recomand și vouă și vreau să vă întreb ce alte benzinării românești mai cunoașteți.

Pe Valea Prahovei când te duci este ETU, am văzut Boromir la Vâlcea, la Slobozia, când faci spre Brăila și Galați este Octano, mai sunt Benzinăriile RO, în București în partea de nord am văzut multe Carbogazuri. În partea cealaltă, TSV-uri. Și la București am oprit și nu am observat numele.

Lăsați și voi în comentarii ce benzinării românești cunoașteți, din puzderia de benzinării cu acționat străin. E important să cumpărăm românește și inclusiv să arate lucrurile bine, așa cum arată în această benzinărie”, a declarat George Simion în videoclipul postat pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare