sursa foto:  europafm.ro

Gigi Becali, despre plecarea din țară a lui Florentin Pandele și Gabriela Firea: ‘ Pentru ce să mai vină? Ce să caute? Să vedem ce zice procurorul’

Omul de afaceri Gigi Becali a vorbit despre scandalul azilelor groazei în care sunt implicați finii săi, Gabriela Firea și Florentin Pandele, dar și despre revenirea acestora în România.

Latifundiarul din Pipera spune că toate acuzele care le sunt aduse finilor săi sunt minciuni și exclude orice fel de implicare a acestora în scandalul azilelor din Voluntari, unde zeci de bătrâni au fost schingiuiți și înfometați.

Gigi Becali, despre fuga cuplului PandeleFirea din România

Nu că sunt finii mei, că îi iubesc că sunt finii mei, dar ați căzut în derizoriu. Băi, e prea mult! Adică s-a săturat lumea și nici nu mai crede în minciuni. Pentru că atâta timp cât voi țaca minciună, minciună, minciună, păi bă, de ce nu cheamă procurorul. De ce nu lăsați, bă procurorul (…) Pentru ce să îi cheme dacă nu au nicio vină. Dacă îi chema până acum? De ce? Pentru că a făcut ăla, aoleu, a făcut plângere penală că ce? Că vezi domnule că a mințit. Păi nu există bă”, a declara Gigi Becali, la România TV. 

Întrebat dacă este posibil ca Gabriela Firea și Florentin Pandele să fie chemați de procurori la audieri, după ce vor reveni din vacanța din Grecia, Gigi Becali a răspuns: ”Păi ce să caute bă? Pentru ce să mai vină? Stați să vedem ce zice procurorul acu, ați înnebunit”.

Mai mult, nașul cuplului FireaPandele a subliniat, din nou, faptul că el nu crede că imaginile apărute în spațiul public sunt din azilele din Voluntari.

”La început am crezut de Godei, acum nu mai cred. Din cauza voastră nu mai cred nici de Godei. Dacă văd că te duci acolo și filmezi și zici: ”Vai ce mizerie e” Și acolo este ca la mine în casă. Eu zic că nu e cum ziceți voi. O să vedeți și pedepsele (…) O casă din aia eu o văd vilă pe dinafară, chiar așa de multă mizerie este în vila aia? Voi dați de la Bălăceanca și ziceți că e în Voluntari ca să îi atacați pe Firea și pe Pandele. Niciun procuror nu zice că are vreo vină Firea sau Pandele”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare