sursa foto:  fanatik.ro

Gigi Becali: ‘USR-ul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor’

Gigi Becali a făcut unele precizări despre situația politică actuală din România, dar a lansat și acuze extrem de dure la adresa Uniunii Salvați România (USR).

 

”Pe Iohannis nu poţi să-l compari cu Băsescu, chiar dacă e de altă religie. E cuminte şi nu face mizerie. Are prestanţă. Când ajunge în străinătate, lumea îl ascultă. Apare la Bruxelles, e mai mare cu un cap ca Macron şi lumea îl ascultă pe el.

Macron e pitic şi dacă Iohannis zice trei cuvinte lumea îl ascultă pe el, chiar dacă România e mai mică decât Franţa. Contează prestanţa fizică”, la caracterizat Gigi Becali pe Klaus Iohannis.

*L-am cunoscut, e un om de mare calitate. Să mă ierte. M-a impresionat mult, e deştept. Dar când apare lângă Iohannis… Când îi vezi zici că sunt măgarul şi ţânţarul. Sau armăsarul cu mieluşelul.

Nu îmi place să zic lucrurile cu jumătăţi de măsură. Când zice ceva, zic! Piticanie zic, pitacanie eşti. Dar ajunge până la umărul lui Iohannis! Ce să votez? Mie îmi place de el, e o persoană inteligentă. Dar a greşit când s-a dus la USR”, a spus Gigi Becali despre Dacian Cioloș.

”Singura durere e că a câştigat USR-ul. Dar a fost şi o bucurie că nu a câştigat aşa mult cât se credea pentru că ăştia de la USR au putere drăcească.

Partidul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum câţiva ani de neo-marxişti… Ăştia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului românesc! Este «îndrăcirea» neamului românesc!”, a vorbit Gigi Becali despre USR-Plus, conform 3dots.ro.

Citește și:

Noul an vine cu surprize: ANAF intră în linie dreaptă și țintește veniturile din meditații

Veste tristă pentru români! Guvernul nu va mai acorda toți banii pentru acest tip de subvenție

În Ajun de Crăciun, doctorul Monica Pop a răbufnit: ‘Au fost crime organizate! Aduceți-i înapoi!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare