sursa foto:  gov.ro

Ieșire a lui Florin Cîțu: ‘În acest moment România are cam cel mai mic preț la combustibil din UE. Până și în Ungaria, unde prețul este plafonat, de multe ori combustibilul este mai scump’

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat că plafonarea preţului la combustibil la 6 lei pe litru, cum ”a auzit” că doresc social-democraţii, ar duce la penurie.

Întrebare pentru PSD.
PSD dorește plafonarea prețului la combustibil în jur de 6 lei pe litru. Așa am auzit. Eu nu particip la discuțiile din coaliție din data de 3 aprilie 2022.
În acest moment România are cam cel mai mic preț la combustibil din UE. Doar în Bulgaria este mai ieftin. Până și în Ungaria, unde prețul este plafonat, de multe ori combustibilul este mai scump.
Întrebarea:
Ce companie ar mai aduce benzină și motorină în România să vândă la un preț MULT mai mic decât cel determinat de piață dacă poată să vândă mult mai scump în alte țări din UE?
Această întrebare este valabilă și pentru „geniala” soluție a PSD care reduce din pix marja de profit a unei companii. Capitalul circulă liber în UE și va merge acolo unde are cel mai mare randament.
Astfel de „soluții” GARANTEZA subdezvoltarea României.
P.S. O să stea PSD la coadă pentru milioanele de români care nu vor mai găsi benzină și motorină pentru ca o sa fie penurie?”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare