sursa foto:  gazetadecluj.ro

Ieșire furtunoasă a Olguței Vasilescu: ‘Era sub acoperire’

Fost ministru al Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a lansat un atac furtunos la noua propunere a Partidului Național Liberal pentru funcția de viceguvernator BNR.

Vasilescu îl pune la zid pe președintele Consiliului Fiscal, Ionuț Dumitru, cel propus de PNL pentru fotoliul de viceguvernator al Băncii Naționale, despre care spune că era un liberal „sub acoperire”, când profețea apocalipsa economică care va lovi România.

„Ionut Dumitru, actualul presedinte al Consiliului Fiscal si caruia ii expira mandatul, e noua propunere a PNL pentru postul de viceguvernator BNR. Nenea asta, care se dadea ultra mega foarte independent atunci cand prevestea apocalipsa care vine peste Romania din cauza „proastei guvernari a PSD”, care il dubla pe Johannis ca umbra cand spunea ca nu mai sunt bani de pensii si salarii sau care „prevestea” anual ca ne inchidem pe deficit de peste 7 la suta, ei da… era PNL-ist sub acoperire! Si megaincompetent, dat fiind faptul ca nimic din ce a „profetit” in calitatea lui de „presedinte al Consiliului Fiscal” nu s-a adeverit! Dar absolut nimic! In schimb, i-au dat liberalii un post caldut, ca doar nu o fi ragusit degeaba dand date mincinoase despre guvernarea PSD-ALDE din postura de „independent”.”, scrie, pe Facebook, Vasilescu.

Vezi și

Dezvăluirea care aruncă-n aer tot ce se spunea despre Liviu Dragnea! Informații din penitenciar

EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

Ipoteză-bombă! Cine ar urma să fie viitorul președinte al României – Șah pentru Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare