sursa foto:  obsevator.tv

ING Bank a dat lovitura în acest an, în România! Premieră pentru banca olandeză

Grupul olandez ING Bank a dat lovitura în prima jumătate a anului 2017. Banca a realizat un lucru în premieră, de la venirea sa în România.

Strategia băncii din ultimii ani de a accelera transformarea digitală a serviciilor sale, oferind astfel o experiență diferențiată clienților săi, se confirmă prin intensificarea activității în Home’Bank, prin cota de piață în creștere și rezultatele financiare pozitive, anunță oficialii instituției.

În primele șase luni din 2017, ING Bank a reușită să treacă de pragul de 1 milion de clienți și să aibă venituri totale cu 27% mai mari comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Pe parcursul ultimului an, 117.000 noi clienți activi au intrat în portofoliul băncii (creștere de 12%), ajungând la un număr total de clienți activi de 1.054.000.

Cota de piață a atins 8,6% pentru împrumuturi și 7,9% pentru depozite, o creștere echilibrată și organică a portofoliului de clienți, cu 1,5% pentru creditare și 0,6% pentru depozite, comparativ cu primul semestru din 2016.

După prima jumătate a anului 2017 veniturile totale ale ING România au ajuns la 698 milioane lei, cu 27% mai mari comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, fără veniturile excepționale obținute din vânzarea acțiunilor Visa, în principal datorită volumelor mai mari și a numărului mare de noi clienți activi, informează ING Bank.

Vezi și EXCLUSIV: Alexander Adamescu subminează suveranitatea României

Anunț URIAȘ pentru o categorie de bugetari! Cine va beneficia de o majorare cu 15% a salariului

„FENTEAZĂ” legea! Metodele găsite de controlorii RATB pentru a da MAI MULTE amenzi

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.