Ioan Mircea Pașcu lansează bomba: Alftel, devenim cu toții prizonierii bunului plac al celor de la guvernare, indiferent de culoarea politică

Ioan Mircea Pașcu, fost europarlamentar PSD, trage un puternic semnal de alarmă și precizează că Legea carantinării și izolării a trebui să se focalizeze pe o singură idee: „se aplică exclusiv în cazul unei pandemii declarate ca atare de Organizația Mondială a Sănătății.

Altfel, un asfel de proiect de act normativ este extrem de periculos, căci, spune Mircea Pașcu, am putea deveni prizonierii bunului plac al celor de la guvernare, indiferent de culoarea politică a acestora.

„O idee, legea carantinei și izolării – pe care autorii au conceput-o cu aplicabilitate generală (ceea ce înseamnă ca o simpla răceala poate fi “suspicionata” drept dovada prezentei unui “agent patogen”, băgându-te in “carantina obligatorie”) ar trebui focalizata: SE APLICA EXCLUSIV IN CAZUL UNEI PANDEMII DECLARATE CA ATARE DE OMS!

Altfel, devenim cu toții prizonierii bunului plac al celor de la guvernare, indiferent de culoarea politica (deoarece apucăturile sunt aceleași)!

Iar asta tot timpul, adică permanent!

Este și o chestiune de simpla logistica: spitalele vor ajunge pline de “suspecți”, iar cei care au realmente nevoie de îngrijire spitalicească vor rămâne pe dinafara!

Exact cum se întâmpla acum, când, după cum vorbesc oamenii, dacă ai ghinionul sa ai febra, nu te admite niciun spital, nici măcar cele private! Te trimit la Bals, iar acolo nu îți pot face decât cel mult testul pentru COVID….

Poți muri cu zile așa!

PS: cred ca logica lui “cine nu e cu mine, e neaparat împotriva mea” trebuie abandonată: guvernanții – oricare sunt ei – trebuie sa renunțe la reflexul de a privi populația ca pe un adversar, care trebuie controlat și supus, prin orice mijloace!!! In democrație, guvernanții sunt aleși de popor ca sa guverneze in interesul sau, nu împotriva sa! O spun, totuși, deci nu-mi fac nicio iluzie ca va influența pe cineva!?”, avertizează fostul europarlamentar PSD.

Vezi și

EXCLUSIV Lovitură pentru Mihai Gâdea! Afacerea soției s-a prăbușit

Contracte de mii de lei pentru ‘băieții deștepți’ din PNL. Prin ce încrengături dubioase au reușit să dea lovitura

Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare