sursa foto:   Ilona Andrei/ G4Media

Ion Cristoiu, despre guvernarea PSD-PNL-UDMR: ‘Un eșec. S-au adunat degeaba, au pierdut timpul. Până acum n-au resetat cu nimic România’

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a vorbit despre cele șase luni de guvernare ale partidelor de coaliție PSD, PNL și UDMR, afirmând că toată această perioadă a fost un eșec.

M. Tucă: Șase luni de guvernare coaliție. Cum considerați?

Ion Cristoiu: A fost un eșec. S-au adunat degeaba, au pierdut timpul. Până acum n-au resetat cu nimic România. Acest monstru creat avea justificare dacă noi rezolvam în șase luni măcar o parte din legile fundamentale. Noi nu avem o majoritate. N-am avut niciodată până în aceste șase luni. Normal era ca Parlamentul să facă zi și noapte legi Unde e revizuirea constituției? N-au făcut nimic.

M. Tucă: USR, AUR, opoziția?

Ion Cristoiu: USR-ul este victima lui Cioloș, care dimineața ia o hotărâre mare și seara uită de ea. Deci avem USR-ul – o bucățică de jumară – nu-i îndeajuns și în loc să facă friptură, împarte jumara în două. Înțeleg PSD-ul, că din ditamai friptura, faci vreo zece jumări, dar el (USR-ul n.r) este una mică, acolo.”, conform Gândul.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare