sursa foto:  AP Photo/Matt Slocum

Joe Biden, avertisment îngrijorător: ‘Nu avem nevoie de mai mulți bani doar pentru a vaccina copiii. Avem nevoie de mai mulți bani să ne pregătim pentru o a doua pandemie, pentru că va fi o altă pandemie’

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a anunțat că trebuie să ne pregătim pentru o nouă pandemie.

 

„Avem nevoie de mai mulți bani, dar nu avem nevoie de mai mulți bani doar pentru a vaccina copiii. Avem nevoie de mai mulți bani să ne pregătim pentru o a doua pandemie, pentru că va fi o altă pandemie. Trebuie să fim pregătiți”, a declarat oficialul de la Casa Albă.

Statele Unite au început să vaccineze anti-Covid copiii cu vârsta sub 5 ani. Măsura este aprobată de unii părinţi, care astfel vor să îşi protejeze copiii de cele mai grave efecte ale noului coronavirus. Există însă și părinți care privesc cu scepticism un astfel de demers.

În urmă cu o săptămână, tot în SUA a fost demarată campania de vaccinare anti-Covid a sugarilor şi copiilor mici, la recomandarea experţilor americani, care au decis să autorizeze vaccinurile Moderna şi Pfizer începând de la vârsta de şase luni, potrivit realitatea.net.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare