sursa foto:  paginademedia.ro

Jurnaliști, pe statele de plată ale PNL. Orban îi plătea ca să-i atace pe Cîțu și Iohannis

Potrivit unor surse AEP, jurnaliști precum Oreste, Dan Bucura, Oana Stănciulescu și Grigore Cartianu erau plătiți cu zeci de mii de lei pe lună pentru a-i ataca pe premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis, așa cum se vede și în postări de pe rețelele sociale sau prin poziționările susținute la emisiuni televizate. În schimb, ei îl apărau pe Ludovic Orban.

Contractele dintre PNL și acești jurnaliști au fost semnate în vremea în care președinte al PNL era Ludovic Orban și se poate observa din prestațiile lor de la tv sau din postările pe paginile de Facebook, că laudele la adresa lui Orban nu conteneau, în timp ce Cîțu sau Iohannis erau criticați dur.

Astfel, Oreste ar fi fost plătit de PNL cu 35.000 lei pe lună, Dan Bucura – 17.000 lei/lună, Oana Stănciulescu – 15.000 lei/lună și Grigore Cartianu – 12.000 lei/lună.

Vezi AICI reacția lui Oreste!

De exemplu, potrivit unor postări pe rețelele sociale, Dan Bucura îl lăuda pe fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, că “într-un mod diplomatic, a șters pe jos cu președintele Iohannis”, în timp ce premierul Cîțu era numit “mic dictator” sau “inabil politic”.

Citește AICI ce spune Dan Bucura!

Jurnalista Oana Stănciulescu spunea că Ludovic Orban este singurul “care mai poate redresa PNL” și făcea apologia fostului președinte al partidului, în timp ce Florin Cîțu era atacat deseori în postări pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Grigore Cartianu spune că Ludovic Orban este unul dintre puținii politicieni care se țin de cuvânt, în timp ce Florin Cîțu este comparat cu Victor Ponta sau Viorica Dăncilă.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare