Lovitură pentru Dumitru Dragomir! Marian Ceaușescu s-a dus la Poliție astăzi și a depus plângere împotriva lui ‘Corleone’ și a șoferului său: ‘Am avut în mână doar atât’

Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept Marian Ceaușescu, a mers astăzi la Secția 1 Poliție, pentru a depune plângere împotriva lui Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Marian Ceaușescu îl acuză pe Dragomir de loviri și alte violențe și de instigarea șoferului său, acesta din urmă fiind cel care i-a învinețit ochiul protestatarului.

„Am ajuns la Secția 1 Poliție, unde am venit să depun plângere împotriva milițianului Mitică Dragomir, pentru acte de loviri și alte violențe și instigare la acte de… Șoferul lui, bodyguardul lui, am venit să depun plângere (n.r. – împotriva șoferului lui) pentru loviri și alte violențe și pentru infracțiunea de tentativă de tâlhărie, pentru că a vrut să-mi ia telefonul din mână”, a spus Marian Ceaușescu.

„Am înțeles că această secție s-a autosesizat”, a mai spus el.

„Eu nu l-am lovit, n-am avut în mână nicio șurubelniță, cum a spus Mitică Dragomir. Aveam în mână doar atât: stegulețul PCR și cu acest telefon cu care am filmat”, a precizat Marian Ceaușescu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare