sursa foto:   Inquam Photos/ Octav Ganea

Ludovic Orban: ‘Primarii generali proveniți din PSD, au împiedicat realizarea marilor proiecte în capitală’

Premierul Ludovic Orban, după întălnirea cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode și primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, în ultimii 12 ani, atât primarii generali proveniți din PSD, cât și guvernele PSD au ținut Bucureștiul pe loc și au împiedicat realizarea marilor proiecte în capitală.

Ludovic Orban începând cu 27 septembrie, lucrurile s-au schimbat radical în bine. Avem un primar general serios, care cunoaște problemele bucureștenilor. Există un dialog, o analiză continuă a tuturor proiectelor unde e nevoie de colaborarea dintre Primăria Generală și Guvernul României.

Reafirm angajamentul nostru ca toate proiectele care țin de Guvern să fie derulate cu maximă seriozitate cu Primăria Capitalei. Reafirm angajamentul pentru obținerea finanțării pentru toate aceste proiecte.  Proiecte importante cum sunt Autostrada de Centură.  Până la sfârșitul anului ne-am propus să începem lucrările la Centură de Sud.  Actuala Centură a Capitalei va fi lărgită la patru benzi în nord.

Trebuie finalizată cât mai repede. Am discutat de lărgirea la patru benzi și în zona de sud. În domeniul feroviar se va realiza un studiu de fezabilitate, care vizează dezvoltarea tuturor tronsoanelor din București. Ele vor fi corelate cu infrastructura de metrou.  Bucureștiul are foarte multe trasee de cale ferată. Ele oricând pot fi suportul unor investiții pentru a îmbunătăți traficul în București”, notează realitatea.net

Citește și:

Doctorul Alexandru Rafila, mesaj tranșant: ‘Vaccinarea pentru COVID ar trebui să fie opțională’

Escrocherie de mare clasă, dar totul s-a terminat la DNA. Un fost angajat al SRI s-a dat drept ofițer SIE pentru a înșela mai multe persoane

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare