sursa foto:  zf.ro

Ludovic Orban, reacția momentului despre plecările din PSD: ‘E o decizie personală. 100 dintre parlamentarii PSD nu se vor mai regăsi pe liste’

Prim-ministrul Ludovic Orban, a declarat că cineva dacă pleacă din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu al unei tentative a PNL de a determina această hotărâre.

„Faptul că cineva pleacă din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu este rezultatul unei tentative a PNL-ului de a determina această decizie. E o decizie personală, de altfel, mai mult de 100 dintre parlamentarii PSD nu se vor mai regăsi pe liste şi ei ştiu lucrul ăsta şi, normal, că fiecare acţionează în funcţie de această relaţie pe care o are cu PSD sau cu alte partide şi îşi va stabili poziţia în funcţie de ceea ce crede că este mai bine”, a spus Ludovic Orban, la sediul PNL.

În timpul conferinţei, Orban a fost întrerupt de protestatarul Marian Ceauşescu. Acesta i-a oferit un lanţ şi un lacăt cu care liderul PNL să blocheze uşile partidului pentru a nu mai permite intrarea unor foşti social-democraţi.

Preşedintele PNL a refuzat lanţul şi lacătul şi a replicat: „Mie nu-mi plac lanţurile, mie îmi plac cheile. Iubesc libertatea. (…) Sunt închise (uşile PNL – n.r.)”.

Citește și:

Video Cumătrul lui Emi Pian face campanie pentru PNL! A trecut la amenințări fără precedent

Vești uriașe! Statul sare în ajutorul unei categorii de români

Mare atenție! Se dau amenzi de până la 3000 de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare