sursa foto:  euractiv.ro

MApN anunță un exercițiu de mobilizare în zona de est a țării: Se va verifica stadiul pregătirii populaţiei, economiei și a teritoriului pentru apărare

MApN anunță un exercițiu de mobilizare în zona de esta a țării în cadrul căruia vor fi verificate pregătirea populaţiei, economiei și a teritoriului pentru apărare.

„În perioada 2 – 7 octombrie 2023, în județele Vrancea și Vaslui se va desfășura Exercițiul de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei, economiei și a teritoriului pentru apărare – MOBEX VN-VS-23.

Exercițiul are caracter de  rutină, activități similare fiind organizate în acest an și în județele Timiș, Caraș-Severin, Harghita și Covasna.

MOBEX VN-VS-23 este organizat  în conformitate cu prevederile Legii nr. 355/2009 privind regimul stării de mobilizare parţială sau totală a forţelor armate şi al stării de război și ale Legii nr. 477/2003, republicată, privind pregătirea economiei naţionale şi a teritoriului pentru apărare, cu modificările și completările ulterioare.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare