sursa foto:  mai.gov.ro

Marcel Vela intră la rupere! L-a executat direct!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, l-a executat direct! A fost dat afară din Poliția Română.

Marcel Vela a anunțat, marți, în ședința de Guvern, că polițistul Nicolae Alexe, adjunctul șefului IPJ Olt, a fost dat afară, în urma finalizării anchetei în cazul Caracal.

Șeful Internelor a precizat că Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, a emis astăzi ordinul privind destituirea lui Alexe.

În ședința de Guvern, Vela a spus că adjunctul şefului IPJ Olt, care se afla la conducerea instituţiei în momentul în care a început ancheta poliţiştilor din cazul Caracal, a fost destituit, urmând a se face verificări cu privire la alte persoane cu funcţii de conducere din IPJ Olt, care ar avea legătură cu ancheta şi care se află în concedii medicale.

Adjunctul şefului IPJ Olt, comisarul şef Nicolae Alexe, a fost destituit în urma modului în care a fost gestionată ancheta privind răpirea celor două tinere la Caracal, în cursul anului trecut, a anunţat, marţi, în şedinţa de Guvern, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Acesta a precizat că urmează ca şi alte persoane din conducerea IPJ Olt, care în prezent sunt în concedii medicale.

Mai mult, prim-ministrul Ludovic Orban a solicitat ministrului de Interne să dispună verificări cu privire la concediile şefilor din IPJ Olt.

Vezi și

EXCLUSIV Lovitură de teatru: După reorganizare, dă cu plus! Violeta Alexandru crește numărul de bugetari

Lovitură pentru Guvernul Orban! Răsturnare de situaţie în privinţa dublării alocaţiilor! Mutare în regim de urgenţă, la Senat

Guvernul Orban schimbă tacit legea! Cine va mai putea beneficia de bani de la stat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare