sursa foto:  Digi FM

Maria Grapini ‘dă de pământ’ cu primarii care au arborat steagul Ucrainei

Europarlamentarul Maria Grapini dă de pământ cu primarii care au arborat steagul Ucrainei în semn de solidaritate cu victimele războiului din Ucraina, scrie stiripesurse.ro

 

“Stiu ca se vor gasi “ voluntari” care sa ma injure dar ii asum! Solidaritatea, omenia, altruismul, sunt calitati care ar trebui sa le avem toti! Dar una e solidaritatea si altele sunt excesele si iesirea din limitele constitutionale!

Am felicitat pe toti cei care au ajutat refugiatii din Ucraina! Am condamnat razboiul si tragedia din Ucraina! Ca stat european,ca vecin, trebuie sa ajutam oamenii care fug din fata focului!

Dar de ce trebuie sa punem steagul Ucrainei pe cladiri, institutii, pe strazi???? Mai marii lumii trebui sa gaseasca solutii pentru incetarea focului si sa ajute populatia ucrainiana care a ramas la ei acasa!

Sa gaseasca solutii pentru a lucra si avea casa, scoala pentru copii, familiile care au plecat din tara lor! Asta ar insemna solidaritate, nu steaguri fluturand si cocarde in piept! Luptati pentru PACE!”, scrie Grapini pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare