sursa foto:  gov.ro

Mesaj de ultimă oră transmis de premierul Nicolae Ciucă: Obiectivul nostru constant este ca toate aceste cifre să se reflecte în creșterea nivelului de trai

Premierul României,  Nicolae Ciucă, a transmis marți dimineață pe pagina sa de facebook că obiectivul guvernului constant este ca toate aceste cifre să se reflecte în creșterea nivelului de trai și în modernizarea domeniilor esențiale, pentru o Românie mai dezvoltată, mai prosperă.

 

 

 

„Guvernul ia măsuri corecte și responsabile, aspect care se reflectă în cifrele din execuția bugetară pe primele 8 luni:

Veniturile bugetului general consolidat sunt mai mari cu 22% față de perioada similară a anului trecut, iar investițiile sunt în creștere cu 9,6%. Totodată, deficitul bugetar pe primele 8 luni este în scădere cu peste 6 miliarde de lei.

Ieri, Fondul Monetar Internațional (FMI) a revizuit pozitiv prognoza de creștere economică pentru România din acest an, la 4,8%.

Obiectivul nostru constant este ca toate aceste cifre să se reflecte în creșterea nivelului de trai și în modernizarea domeniilor esențiale, pentru o Românie mai dezvoltată, mai prosperă”, a transmis Nicolae Ciucă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare