sursa foto:  Digi 24

Mihai Fifor îl ironizează pe Ludovic Orban! ‘Ca să mergem să votăm ceva trebuie să vedem mai întâi despre cine e vorba’

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Mihai Fifor, îl ironizează pe premierul desemnat, Ludovic Orban.

„Nu o să auziţi foarte curând o listă de miniştri, nici nu o să vedem foarte curând un program de guvernare, chiar şi tranzitoriu. (…) De ce să ne străduim noi, noi avem lucruri serioase de făcut în perioada următoare. Ca să mergem să votăm ceva trebuie să vedem mai întâi despre cine e vorba. Aşteptăm să vină în Parlament, să facă cvorumul, să vină pe comisii să îi audiem, vom vedea cât de bine sunt pregătiţi.

Atunci când au trecut moţiunea de cenzură s-au lăudat că au noua majoritate. Prin urmare, îi lăsăm”, a afirmat secretarul general al PSD, marţi seară, într-o emisiune la Antena 3.    În plus, Mihai Fifor îl ironizează pe premierul desemnat, Ludovic Orban, afirmând că este „important că-l scoatem din foame”.

„Important e că-l scoatem din foame, că în sfârşit va avea o leafă şi că va putea să trăiască bine până la Crăciun şi asta este foarte important”, a mai spus Mihai Fifor.   Senatorul social-democrat susţine, de asemenea, că cei de la PSD sunt „îngrijoraţi” de ipoteza comasării unor ministere care nu au legătură unul cu altul.

„În Guvernul lui Mandolină merge ca focul”, a spus Mihai Fifor, referindu-se la posibilitatea comasării unor ministere, informează adevarul.ro

Vezi și

Vești bune- Mii de români vor primi bani din partea statului- Cine sunt norocoșii

EXCLUSIV Cel mai negru scenariu pentru Tăriceanu: Ar putea fi ‘devorat’ de DNA! Undă verde din partea liberalilor

Vești importante pentru toți șoferii- Ce se întâmplă cu prețul polițelor RCA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare