sursa foto:  facebook

Ministrul Economiei, Florin Spătaru ‘respectă’ ordinul dat de Nicolae Ciucă: Suntem singurul minister care am făcut acest audit energetic

Ministrul Economiei, Florin Spătaru a susținut miercuri că ministerul pe care îl conduce este singurul minister care am făcut auditul energetic cerut de premierul Nicolae Ciucă şi că are un plan de măsuri dat de specialişti, nu de minister în sine, ci de specialişti în domeniu, pentru reducerea risipei energetice.

 

 

 

Ministrul Economiei a afirmat că lucrează la planul pentru reducerea risipei energetice, cerut de premierul Nicolae Ciucă pentru toate ministerele.

”Noi am făcut, cred că suntem singurul minister care am făcut acest audit energetic şi avem clar un plan de măsuri dat de specialişti, nu de minister în sine, ci de specialişti în domeniu şi îl vom promova corespunzător. Pe de altă parte, noi am luat deja măsuri, am redus numărul de becuri şi am luat deja măsuri pentru reducerea consumului energetic”, a spus Spătaru.

Întrebat ce cuprinde acest audit, ministrul Economiei a precizat că sunt sugestii, propuneri de îmbunătăţire a eficienţei energetice, reducerea consumului de căldură.

”Sunt lucruri pe care în mod normal ar fi trebuie să le facem de mult timp, dar vorbim şi de clădirea Ministerului Economiei, nu s-au făcut îmbunătăţiri de ani de zile. Acum suntem cu trei etaje în lucru pentru îmbunătăţirea condiţiilor de lucru, deja am obţinut documentaţia cadastrală şi cei de la CNI vor intra să modernizeze partea din faţă care arată cum arată şi lucrăm în continuare ca acest Minister al Economiei să arate ca o clădire din centrul Bucureştiului, nu ca o clădire de care ţi-e ruşine”, a mai spus el.

Întrebat ce ţintă şi-a propus pentru reducerea consumului de energie, Florin Spătaru a spus că vor încerca să reducă consumul energetic cu 20%, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare