sursa foto:  stirileprotv.ro

Ministrul Energiei, întrebat dacă se teme de o eventuală remaniere din guvern: Eu mă tem de Dumnezeu, sunt un om credincios

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, marţi seară, la postul de televiziune Digi 24, întrebat dacă se teme de o eventuală remaniere, că el se teme doar de Dumnezeu, fiind un om credincios.

 

 

 

Virgil Popescu a susținut, marţi seară, la Digi 24, că personal crede că actuala coaliţie de guvernare este capabilă să treacă România peste ”acest hop” care este criza energetică. Întrebat dacă se teme de o remaniere, Popescu a explicat că se teme doar de Dumnezeu.

„Eu mă tem de Dumnezeu, sunt un om credincios şi mă tem de Dumnezeu. Cred că vom merge înainte şi cred că împreună, în această coaliţie, vom reuşi să trecem România peste acest hop, pentru că este un hop mare, o criză energetică ce s-a suprapus peste o criză pandemică, cu un război la frontieră”, a afirmat Virgil Popescu.

Ministrul Energiei a mai spus că împreună, în coaliţie, ”vom fi mai puternici”.

”Cred că împreună putem trece ţara peste acest hop şi că vom fi mai puternici împreună”, a declarat Virgil Popescu, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare