sursa foto:  Profimedia

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, despre medicamentul Arbidol recomandat de Gigi Becali: ‘Nu există niciun articol, unul în lume care să arate să Arbidolul ar putea să aibă efect favorabil asupra infecției cu coronavirus’

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre medicamentul Arbidol, pe care foarte mulți români l-au luat pentru a se trata anti-COVID-19, fără a consulta un medic specialist. 

Medicamentul rusesc este recomandat și de omul de afaceri Gigi Becali.

Clarificarea oficialului vine după ce multă lume, inclusiv unii medici, au vorbit despre eficienţa acestui tratament în boala COVID.

Aşa cum nu este documentat faptul, de exemplu, că Arbidolul ar avea vreun efect, nu există niciun articol, unul în lume care să arate să Arbidolul ar putea să aibă efect favorabil asupra infecţiei cu coronavirus, tot aşa există dovezi zi de zi pe care le am de la mine de la spital, de la celelalte spitale din România care îmi arată că 9 din 10 persoane care sunt la Terapie intensivă sau care decedează sunt nevaccinate. 

E clar că dacă 9 din 10 sunt grav sau mor e clar că vaccinul are un efect. Acesta e lucru demonstrabil. 

Sunt şi foarte multe articole ştiinţifice în acest sens şi mod evident în această conjunctură eu recomand vaccinarea foarte serios, mai ales persoanelor care sunt din categoriile la risc.

Adică cele care ar putea să facă din cauza vârstei şi a altor boli pe care le au„, a declarat ministrul Alexandru Rafila la Antena 3.

Vezi și:

Vaccinarea nu va fi obligatorie în România! Alexandru Rafila: ‘Obligativitatea nu cred că este potrivită. Nu exclud varianta în care vaccinarea anuală să fie recomandată cu o doză de vaccin pe an’

A început valul 5 în România! Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, avertizează: ‘Suntem pe unul dintre cele mai rapide trenduri de creștere din Europa’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare