sursa foto:  playtech.ro

Orban îi face praf pe cei de la USR: ‘Această atitudine îi plasează umăr la umăr lângă PSD’

Ludovic Orban spune că este mâhnit de atitudinea pe care o au reprezentanții USR în ultima perioadă şi crede că aceasta îl plasează lângă PSD. El consideră că multe critici ale USR nu au legătură cu realitatea și sunt critici nedrepte.

Întrebat joi, dacă îi mai consideră pe cei de la USR parteneri, având în vedere atacurile din ultima vreme şi atitudinea lor din comisii, Ludovic Orban a spus: “Mă mâhneşte atitudinea pe care o au în ultima perioadă. Nu am răspuns, nu voi răspunde în niciun fel acestor atitudiuni pe care nu le consider normale, cu atât mai mult cu cât partenerii de la USR ştiu foarte bine că gândirea pe care o avem este aceea de a avea un proiect comun de guvernare şi nu cred că face bine pentru coeziunea forţelor democratice pro democraţie, pro orientare euro-atlantică clară a României, nu cred că face bine această atitudine care practic îi plasează umăr la umăr lângă PSD”.

El spune că multe critici lansate de USR la adresa PNL nu au legătură cu realitatea.

“Le-am solicitat colegilor mei să nu răspundă la nicun fel de atac, să furnizeze informaţiile obiective, din păcate multe critici nu au nicio legătură cu realitatea, sunt critici nedrepte în raport cu raport cu ceea ce am făcut pentru că în mod evident din punctul nostru de vedere sunt parteneri dezirabili dacă nu se menţin pe această linie, care după părerea mea nici nu le face bine”, a mai precizat Orban., conform news.ro

Vezi și:

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare