sursa foto:  libertatea.ro

Piedone ‘desființează’ Poliția Locală! Măsura luată în Sectorul 5, după ce primarul a concluzionat că ‘polițiștii locali sunt adevărate fantome’

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le ia mașinile polițiștilor locali pe care îi are în subordine.

Piedone a anunțat că polițiștii locali vor patrula la pas prin sector, fără autoturismele Poliției Locale Sector 5, după ce a concluzionat că „polițiștii locali sunt adevărate fantome” în teren.

❗️Am sesizat că polițiștii locali aleargă după fantome. Aleargă după cei care comit acte de vandalism, dar se pare că nu îi văd, pentru că nici nu îi prind, nici nu îi sancționează. Înseamnă că polițiștii locali sunt adevăratele fantome, pentru că nu se văd în teren, nu acționează atunci când ar trebui. Am văzut bănci distruse, coșuri de gunoi rupte, stațiile de autobuz și blocuri desenate, mașini vandalizate… și niciun vinovat. Polițiștii locali nu au aplicat nici măcar o amendă pentru aceste acte de vandalism.

✅ Începând de astăzi, aceștia vor merge la pas prin sector, fără autoturismele Poliției Locale Sector 5. Doar așa vor vedea situația reală din sector și vor putea să verifice fiecare străduță în parte. Cred că până acum mergeau cu viteză prea mare cu mașinile și acesta este motivul pentru care nu au identificat persoanele care comit acte de vandalism.

Doar echipajele de intervenție și cele ale poliției rutiere vor beneficia în continuare de mașini, pentru că ele trebuie să fie pregătite să intervină rapid în orice situație.

❗️Le-am cerut polițiștilor locali ca începând de astăzi, să fie mult mai vigilenți și să aplice sancțiuni maxime atunci când este cazul. Trebuie să aibă grijă de acest sector și de cetățeni, pentru asta sunt plătiți. Trebuie să ne asigurăm că investițiile pe care le vom face nu vor fi distruse peste noapte”, a afirmat Cristian Popescu Piedone.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare