sursa foto:  psnews.ro

Plata cu cardul în piețe! În ce oraș din România se întâmplă asta

Premieră în România! A fost introdusă plata cu cardul într-un oraș din România, spre bucuria cumpărătorilor.

 

Sibiul este primul oraș din România care introduce plata cu cardul în piețe.

“Este o modalitate prin care speram că generațiile care sunt acum la maturitate înţeleg să mănânce sănătos, cauta produse bio, sănătoase să vină aici şi să şi le procure”, a declarat Teodor Ioan Birț, preşedintele Asociaţiei Administratorilor de Pieţe din România (AAPR), citat de stirileprotv.ro.

Deocamdată, 30 de tarabe au primit POS-uri, dar până în octombrie vor fi 100. Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România vrea să extindă acest proiect şi în alte oraşe din ţară.

“Un pas înainte, de multe ori rămâneam cu marfă pe tarabă, clienţii nu aveau cash, era mai incomod să meargă la bancomat. Aşteptam oamenii la piaţa să plătească ca şi în supermarket dar mâncând alta marfa, de calitate”, a spus Livia Voinica, producător de brânză.

“Este sincer cea mai bună idee din ultima perioadă, pentru pieţe. Pentru că în supermarketuri se întâmplă asta şi e bine şi ne ajută şi pe noi în vânzări”, a spus Mariana Degeratu, producător de roșii.

Clienții sunt și ei mulțumiți că totul merge mai repede și nici nu trebuie să mai poarte grija de a avea mereu bani mărunți la ei.

 

 

Vezi și:

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

Mare atenție! Iată ce trebuie să faci pentru a nu fi amendat în acest caz

Vești mari! Se dau tichete pentru mii de români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare