sursa foto:  jurnalistii.ro

PNL continuă să șocheze! Pe cine ar dori candidat la Primăria Capitalei (surse)! Reacția lui Ciprian Ciucu

PNL pare că dorește cu tot dinadinsul să piardă din nou la scor alegerile în fața unui PSD, care a reușit să instaleze cel mai agramat Guvern din istorie. Doar că nici liberalii nu par a fi foarte inspirați și în loc să înceapă să clădească o construcție solidă bazată pe principii solide, încearca tot felul de artificii de imagine.

Potrivit unor surse din conducerea PNL, au fost deja purtate discuții cu oameni din afara partidului pentru funcția de edil al Bucureștiului. S-a mai încercat acest joc și a fost un eșec răsunător. Și totuși istoria își bate joc de uituci, repetându-se. În loc să-și promoveze membrii care au muncit pentru partid și care sunt pregătiți pentru o asemenea funcție, caută vedete tv, la fel ca și Alina Gorghiu care o dorea pe Simona Gherghe candidat.

PNL l-a luat în calcul pe Nicușor Dan, fostul președinte USR, însă marea dorință a liberalilor a fost ca Tudor Chirilă să candideze contra Gabrielei Firea. Tudor Chirilă cântărețul!

Doar că acesta a dat un răspuns prin care i-a umilit profund: „Nu au existat și nu vor exista discuții cu PNL pe care îl consider un partid la fel de toxic la PSD și ALDE, pentru nicio funcție publică sau candidatură. Nu sunt interesat de nicio formă de colaborare cu mafia politică din România reprezentată de aceste trei mari partide și micii lor sateliți„, a precizat Tudor Chirilă pentru REALITATEA TV.

Tudor Chirilă este cunoscut acțiunile sale la protestele din stradă, dar și pentru comentariile dure pe care le face cu privire la Legile Justiției și alte acțiuni ale puterii. Pe rețelele de socializare, Chirilă se bucură de susținerea a câtorva sute de mii de români.

La scurt timp după apariția acestei știri, Ciprian Ciucu, cel care are s-a profilat ca și candidat al PNL la Primăria București a transmis pe facebook un mesaj cu subînțeles.

„”Nu am chef azi…”
Soluțiile facile, scoase din pălărie, nu sunt durabile. Cred în muncă și în merite. Dacă lumea ar vedea că suntem pe bune dispuși să punem osul la treabă și că nu ne mai stă mintea la câștiguri facile, atunci ne-ar urma. Și ne-ar și ierta multe! Sunt mulți aceia cărora nu le pică bine situația singurului partid istoric pe care îl mai avem și își doresc ca misiunea lui să continue demn. Eu sunt dispus să muncesc. N-am căutat și nu voi căuta scurtături”, a scris Ciucu pe facebook.

Citește și…

Surpriză de proporții! Cine se va ocupa de plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă! Rolul lui Hordniceanu

De ce i-a făcut de fapt Ludovic Orban plângere penală Vioricăi Dăncilă – planul din spatele ușilor închise! Ce va urma pentru cariera lui politică

EXCLUSIV! Gheorghe Piperea șterge pe jos cu Cozmin Gușă: un KGB-ist ratat! Declarații tari și despre Coldea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare