Presa britanică, despre vizita lui Charles: Se putea relaxa oriunde în lume, dar a ales să meargă în singurul loc în care poate fi cu adevărat el însuși – un sat prăfuit din sălbăticia ‘Țării lui Dracula’

Regele Charles al III-lea a făcut prima vizită, în România,  după ceremonia de încoronare.

Unul dintre cele mai populare tabloide din Marea Britanie, „The Sun”a publicat, în urmă cu două săptămâni, un reportaj de la Viscri.

„Cu bogăția sa imensă și statutul regal, el (Charles) se putea relaxa oriunde în lume. Cu toate acestea, luna viitoare, Charles va merge, așa cum a făcut în fiecare primăvară din 1998 încoace, în singurul loc în care poate fi cu adevărat el însuși – un sat prăfuit din sălbăticia „Țării lui Dracula”, din zona rurală extrem de săracă a României”, se arată în articol.

,,The Guardian”, cotidian quality din Marea Britanie, a publicat, în weekend, doar un articol despre intenția regelui Charles de a-și vinde o casă din Țara Galilor.

Tabloidul „The Mirror”, care are o rubrică specială dedicată familiei regale – „Te Royals”, publica, în 2 iunie, un material despre vizita lui Charles în România intitulat: „Regele Charles pleacă într-o vacanță specială după încoronare în străinătate, fără soția, regina Camilla”.

Articolul este puțin vizibil în economia rubricii „Royals”, unde a fost scos în evidență un articol despre cum portretul prinților William și Harry nu va mai fi expus în Galeria Națională de Portrete, când instituția se redeschide luna aceasta, după renovare.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare