sursa foto:  Facebook

Primarul Ciprian Ciucu s-a dat de gol, în direct, după ce a anunțat că vrea majorarea taxei de parcare: ‘Sunt multe lucruri pe care nu le-am spus în campanie’

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a făcut o declarație incredibilă, în direct, la TV.

Ciucu a anunțat, zilele trecute, pe Facebook, că dorește să majoreze taxa de parcare în Sectorul 6.

Într-o intervenție teleonică la Digi 24, Ciprian Ciucă a avut o reacție haluncinantă, când a fost întrebat ce vor spune cei care l-au votat despre această majorare, având în vedere că nu a anunțat această creștere în campanie.

Dumneavoastră, prezumați fals!”, i-a replicat edilul jurnalistului Digi.

Sunt multe lucruri pe care nu le-am spus (în campanie – n.r.)”, a declarat Ciprian Ciucu, în direct, la Digi 24.

Mai mult, Ciucu a precizat că, pentru proiectele pe care dorește să le pună în aplicare în privința parcărilor „această creștere de taxe nu este suficientă, dar măcar ne ajută puțin”.

Ciprian Ciucu ar dori ca taxa de parcare să se majoreze la 490 de lei pe an.

Mesajul postat de primarul Ciucu, pe Facebook:

„Consiliul General al Municipiului trebuie să facă ceea ce este corect, să nu mai continue populismul ultimilor 30 de ani si să adopte o taxă de parcare care să ne permită să construim parcări!
Ceea ce putem face fără bani mulți si repede este să eliberăm spațiul public de mașinile abandonate acolo, și vom face asta. Apoi, trebuie să avem politici de toleranță zero față de nepăsare/nesimțire. Nu sunt adeptul politicilor de toleranță zero în orice context, dar atunci când parchezi cu bună știință pe noroi, îl duci pe trotuar, stradă și in plămânii noștri, atunci plătești!
In Tokyo (si in Londra, dar nu știu sigur), nu-ți poți cumpăra mașină dacă nu faci dovada locului de parcare. Trebuie să investim in transportul in comun și in cel alternativ, altfel vom continua să suferim”.

Vezi și

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare