sursa foto:  digifm.ro

Probe AUDIO. Trafic de influență și amenințări în stil mafiot din interiorul PNL. Ludovic Orban, menționat

Acuze dure lansate de președintele organizației PSD Bacău, Dragoș Benea, care condamnă comportamentul membrilor PNL din teritoriu despre care afirmă că fac ”trafic de influență și proferează amenințări mafiote la adresa celor care-și fac treaba, pentru simplul motiv că-și fac treaba”. Benea a prezentat exemplu lui Florin Diaconu, ”consilierul penal al prefectului de la PNL”, care a amenințat un manager de spital pentru a-și proteja relațiile.

 

Un consilier PNL l-a amenințat pe directorul unui spital că va face apel la intervenția premierului Ludovic Orban pentru unul dintre protejații lui. Discuția telefonică dintre cei doi a fost făcută publică de senatorul Dragoș Benea. În această înregistrare, consilierul PNL îi cere managerului spitalului din Buhuși să nu-l mai deranjeze pe unul dintre medici pentru că este ”omul lui”. Acesta a fost apostrofat de manager pentru că a refuzat să semneze foaia de triaj.

”Ce fac oamenii puși pe funcții în teritoriu de guvernarea PNL?
Fac trafic de influență și proferează amenințări mafiote la adresa celor care-și fac treaba, pentru simplul motiv că-și fac treaba!
– Florin Diaconu, consilierul penal al prefectului de la PNL, s-a lansat în amenințări la adresa managerului de la Spitalul Buhuși, dl. Constantin Poiană, pentru că penelistul Diaconu are Pile, Cumetrii și Relații de protejat în acel spital.”, a scris Dragoș Benea, pe pagina sa de Facebook.

Ce fac oamenii puși pe funcții în teritoriu de guvernarea PNL?

ASCULTAȚI ȘI VĂ MINUNAȚI‼️Ce fac oamenii puși pe funcții în teritoriu de guvernarea PNL❓Fac trafic de influență și proferează amenințări mafiote la adresa celor care-și fac treaba, pentru simplul motiv că-și fac treaba❗👉 Florin Diaconu, consilierul penal al prefectului de la PNL, s-a lansat în amenințări la adresa managerului de la Spitalul Buhuși, dl. Constantin Poiană, pentru că penelistul Diaconu are Pile, Cumetrii și Relații de protejat în acel spital. Revoltător și inacceptabil❗👉 Diaconu, un politruc cu dosar de incompatibilitate la ANI și datorii de sute de mii de euro la bănci, pus la cancelaria Prefectului pe post de cărător de geantă, îl amenință pe Poiană cu sperietoarea Orban pentru simplul fapt că managerul care a schimbat la față Spitalul Buhuși își face datoria și face curățenie în resursa umană a acelei unități medicale.👉 Asta să fie oare mulțumirea ptr că Spitalul Buhuși, alături de SJU Bacău și Spitalul Onești, a dus greul luptei anti-covid19, în timp ce spitalele primarilor-vătafi PNL de la Comănești și Moinești au fost protejate de Prefectură & PNL? Amenințări și trafic de influență sub imperiul amenințărilor⁉️👉 Eu înțeleg că la PNL toți cărătorii de geantă visează că au bastonul de mareșal în geantă, dar Diaconu – pentru care PNL n-a reușit să-i organizeze "concurs pe bune" ptr șefia OCPI – a întrecut demult măsura!!!

Publicată de Dragos Benea pe Duminică, 5 iulie 2020

Ce fac membrii PNL: ”Revoltător și inacceptabil!”

”- Diaconu, un politruc cu dosar de incompatibilitate la ANI și datorii de sute de mii de euro la bănci, pus la cancelaria Prefectului pe post de cărător de geantă, îl amenință pe Poiană cu sperietoarea Orban pentru simplul fapt că managerul care a schimbat la față Spitalul Buhuși își face datoria și face curățenie în resursa umană a acelei unități medicale.

– Asta să fie oare mulțumirea ptr că Spitalul Buhuși, alături de SJU Bacău și Spitalul Onești, a dus greul luptei anti-covid19, în timp ce spitalele primarilor-vătafi PNL de la Comănești și Moinești au fost protejate de Prefectură & PNL? Amenințări și trafic de influență sub imperiul amenințărilor⁉️

– Eu înțeleg că la PNL toți cărătorii de geantă visează că au bastonul de mareșal în geantă, dar Diaconu – pentru care PNL n-a reușit să-i organizeze „concurs pe bune” ptr șefia OCPI – a întrecut demult măsura!!!”, a mai susținut membrul PSD, conform Antena3.ro.

Citește și:

Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

Mare atenție, șoferi! Lipsa acestui document vă poate aduce amenzi de mii de lei

Salarii mai mari doar pentru’șmecheri’! Cine sunt cei care vor încasa mai mulți bani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare